Even voorstellen: Ageeth Mulder, praktijkmanager

Ageeth Mulder werkt sinds een paar maanden op de praktijk als onze praktijkmanager. Zij stelt zich graag even aan u voor.

Mijn naam is Ageeth Mulder, ik ben 44 jaar en woon in Assen, samen met mijn partner en twee jongens van 14 en 16 jaar.

Mijn passie voor de huisartsenzorg is begonnen in 1997. In eerste instantie was ik werkzaam als doktersassistente maar ik hield mij ook graag bezig met nieuwe ontwikkelingen en veranderingen in de huisartsenzorg. Zo groeide ik door in de functie van praktijkmanager. In 2020 heb ik de opleiding Management in de Zorg aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond om mijn kennis verder te vergroten. Naast mijn baan in Elim werk ik ook twee dagen als praktijkmanager in een huisartsenpraktijk in Hoogeveen. Een erg leuke combinatie!

Mijn werkzaamheden in huisartsenpraktijk Elim zijn erg divers maar het meeste houd ik mij bezig met organisatieontwikkelingen, personeelszaken en het ondersteunen van de huisartsen en medewerkers op verschillende gebieden. U kunt mij in de praktijk tegenkomen op maandag en donderdag maar af en toe ook op andere dagen.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
Menu