Inschrijving

Voordat u zich kunt laten inschrijven in onze praktijk, dient u eerst contact opgenomen te hebben met onze praktijk. We verzoeken u bij de inschrijving, uw legitimatiebewijs mee te nemen omdat wij verplicht zijn eenmalig uw legitimatie te controleren. Wanneer u een akkoord heeft gekregen om u zich te laten inschrijven bij onze praktijk, dan kunt u de Verklaring van inschrijving volledig invullen.

Toestemmingsformulier

In spoedsituaties kan het van levensbelang zijn om medische gegevens snel uit te wisselen om u de juiste zorg te kunnen bieden. Onze praktijk is aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). U kunt toestemming geven om uw gegevens te delen door het Toestemmingsformulier in te vullen.

Uitschrijving bij uw vorige huisarts

Bij het wisselen van praktijk is het noodzakelijk dat u zich laat uitschrijven bij uw vorige huisarts. Dit is met name belangrijk, omdat zorgverzekeraars namens u betalingen verrichten aan huisartsen. Het moet voor alle partijen duidelijk zijn waar en per wanneer iemand staat ingeschreven. Dit voorkomt problemen in het betalingsverkeer waar u als ingeschrevene last van zou kunnen krijgen.

 

Uitschrijving

Uitschrijving bij vertrek naar een andere huisarts

Wanneer u verhuist of om een andere reden zich laat inschrijven bij een andere huisarts, vragen wij u dit aan ons te melden en een Verklaring van uitschrijving volledig in te vullen.

Inschrijving Op Naam

In de ION-database staat geregistreerd wie bij welke huisarts is ingeschreven. Uw zorgverzekeraar betaalt huisartsen elk kwartaal voor elke patiënt een basisbedrag. Huisartsen moeten kunnen aantonen wie er in hun praktijk thuishoort. Meer informatie vindt u op de site ion.lhv.nl.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
Menu